Tidak jumpa apa yang anda cari? Cari je kat sini...
Expired: 28/2/2011 download free mp3 Expired: Expired: Expired: Expired: Expired: Expired: Expired: Expired: Expired: Expired: Expired: Expired:

Thursday, December 23, 2010

Peraduan Kira Duit Syiling

47 comments


Salam sejahtera buat semua pengunjung free-iklan2u yang sedang melihat entry ni. Alhamdulillah selepas puas berfikir, saya telah mengambil keputusan untuk menganjurkan satu peraduan yang teramat senang. Anda hanya perlu teka berapa jumlah duit syiling dalam gambar kat bawah ni. Mudah bukan?

Syarat-syarat untuk menyertai:
1. Anda mestilah warganegara Malaysia dan mempunyai Blog.
2. Mesti follow blog free-iklan2u ni terlebih dahulu.
3. Buatkan entry ringkas dalam blog anda tentang peraduan ni. Entry tersebut mestilah bertajuk "Peraduan Kira Duit Syiling" dan dalam entry tersebut sertakan sekali jawapan anda ye. Jangan lupa masukkan banner kat atas tu dalam entry anda tu dan link kan sekali ke blog ni.
4. Dalam entry anda, sila tag 3 blogger yang anda paling minat.
5. Sila postkan link entry anda tu pada ruangan komen dibawah.
6. Setiap link entry yang dah dihantar tu saya akan letak pada sidebar blog ni sebagai backlink kepada anda.
7. PENTING! Untuk 13 entry terawal, saya akan letak banner blog anda (saiz 125x125 px) pada sebelah atas blog sehingga 31/12/2010. Jadi rebut peluang ni cepat-cepat yerk!

Hadiah yang ditawarkan walaupun tak seberapa:
HADIAH UTAMA - 2 Pemenang
"Topup RM10 + Iklan banner bersaiz 250x250 px selama sebulan - banner boleh guna yang sendiri punya ataupun saya akan buatkan secara PERCUMA"

HADIAH SAGUHATI - 10 Pemenang
"Iklan banner bersaiz 160x80 px selama sebulan - banner anda perlu sediakan, iklan bertempat di sidebar blog"

Tarikh TUTUP: 30/1/2011 (12 Tengah malam)
Pemenang akan diumumkan pada 31/1/2011.

Pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan yang tepat. Jika tiada jawapan yang paling tepat, saya akan mengambil jawapan yang paling hampir. Pemenang akan dihubungi melalui blog masing-masing. Bagi 2 pemenang hadiah UTAMA, topup akan diberi sehari ataupun 2 hari selepas tarikh pengumuman pemenang dan banner akan mula dipasang pada 1/2/2011-bergantung pada pemenang yang hantar link banner masing-masing.

Rasa-rasanya semua info sudah diberi. Bagi yang masih belum faham, sila tinggalkan komen anda dibawah ye. Selamat mencuba!


Berapa agaknya jumlah duit syiling ni ye? Nak clue? Ok:
1. 2 keping syiling 5 sen
2. Jumlah tak sampai pun RM20


Sila bantu saya untuk promosikan "Peraduan Kira Duit Syiling" di facebook anda dengan klik butang share dibawah

share this blog on facebook


KEPUTUSAN PERADUAN TEKA DUIT SYILING


47 comments:

Iklan Terbaik Setiap Hari

Pls share this page

 
Sila klik untuk membantu saya